La Casa del Teatre Nu

Visites Escolars

Teatre de prop

Una oportunitat per descobrir què s’amaga darrere d’un espectacle.

Vine a veure una obra de teatre com mai l’has vist: al costat dels actors i a tocar de l’escenari. Una oportunitat per descobrir què s’amaga darrere d’un espectacle i conèixer de primera mà quines són totes les feines que es necessiten per tirar-lo endavant.

Quines activitats fem?

Les activitats que us proposem començen amb la visualització de l’espectacle de la companyia Teatre Nu. Aquest es durà a terme al teatre del nou local de la companyia, “La Casa del Teatre Nu”.

Un cop finalitzat dividirem el grup en tres de més petits. El primer es quedarà al teatre per a parlar amb els actors, veure l’escenografia, conèixer de ben a prop els titelles de l’espectacle, i saber-ne tots els secrets. El segon grup anirà al taller on creem les nostres escenografies, els ensenyarem diferents titelles, maneres de manipular-los i podran manipular-ne ells mateixos. I el tercer grup anirà a l’aula d’expressió a moure el cos i deixar-se anar amb activitats d’expressió corporal. Així doncs , els grups s’aniran rotant, de manera que tots els grups passaran per a totes les aules i faran totes les activitats.

Tot i així, si teniu algun interès determinat per a treballar amb els nens i nenes, podem adaptar les activitats segons les vostres necessitats. Enlloc d’aquestes activitats que us proposem després de visionar l’obra de teatre, podem fer, taller de construcció de màscares i com les hem de manipular, taller de construcció de titelles, taller de manipulació, entre d’altres. Sols ens heu d’explicar la vostra idea i farem tot el possible per a realitzar-la i adaptar-la!

Es durà a terme a l’aula d’expressió i Teatre

Ens vols fer una visita amb la teva escola? Escriu-nos o truca'ns!

"Vostè dirà"