La Casa del Teatre Nu

La Casa del Teatre Nu neix amb la voluntat de ser un espai obert de creació.

La Casa del Teatre Nu és el nostre espai de treball. Ubicada al bell mig de Sant Martí de Tous, un petit poble de la comarca de l’Anoia, va obrir les seves portes l’any 2015 i des de llavors acull les creacions i coproduccions de la companyia. A la vegada ofereix un programa de visites escolars per acostar l’o ci i el procés de creació teatral als alumnes del nostre país.

També és un espai que acull residències per a creadors, activitats de formació de públics, programacions d’espectacles, i l’escola de teatre del municipi.

Classes de teatre

A La Casa del Teatre Nu també hi fem tallers per a infants, joves i adults. Una altra manera d’acostar el teatre a la gent. Des de fa molts anys, el nostre equip té en la formació una de les seves línies de treball.

Després de molts anys de gestionar cursos i tallers de teatre a diferents municipis de la comarca de l’Anoia, ens hem decidit a engegar la nostra pròpia escola.

Programació d’activitats culturals

A la Casa del Teatre Nu programem cada mes diferents espectacles i activitats que volen acostar l’art i la cultura a la gent de la comarca.
La Casa del Teatre Nu ofereix una proximitat que valoren moltíssim els creadors i el públic.

L’experiència de veure un espectacle a tocar és molt especial i es viu d’una manera molt intensa en el nostre espai.

Coproduccions i residències

A part de les nostres creacions, el Teatre Nu produeix espectacles que busquen una infraestructura per poder dur-se a terme. El paraigua sota el qual acollim les propostes que ens arriben posa a disposició dels professionals el treball de l’equip del Teatre Nu i les parets de La Casa.

El Teatre Nu acull projectes des de la idea, fins a la seva estrena i exhibició. Una manera d’aprendre i d’esdevenir tots plegats més bons professionals.