El bloc

La finestra de maig

Aquest de mes de maig arriba a La Casa del Teatre Nu la companyia Dúo Fàcil amb la seva nova creació.  Aquesta vegada venen a fer unes de les primeres funcions de la gira del seu nou espectacle: La revolució de les 4 idees. Les funcions seran divendres 7 i dissabte 8 a les 20 hores.

El diumenge 15 a les 12 del migdia, amb la Maria Hervàs i el Víctor Borràs, us presentem Maure el dinosaure. Ja fa anys que el fem amunt i avall però sempre és un plaer tornar-lo a fer a casa i per al públic de Tous. Si no l’heu vist o voleu repetir, ja ho sabeu!

El diumenge 22 de maig a les 18h, la cia Rommelen ens presentarà Amarillo, una proposta de dansa i teatre físic que forma part de la sèrie d’obres «Museo de las relaciones imposibles».

El darrer cap de setmana de maig presentarem els tallers de teatre que hem estat preparant amb els alumnes de La Casa del Teatre Nu. Ens fa molta il·lusió, després de dos cursos tan complicats, poder tornar a fer les obres per als nostres veïns i veïnes. Farem diferents sessions. El divendres 27 a les 18.30 hores, el grup de nens i nenes ens presentaran El clam de la terra, i el mateix dia a les 20h el grup de joves escenificaran l’obra Rumors. Finalment, el dissabte 28, el grup d’adults estrenarà Això no és vida, a partir de l’obra original de T de Teatre. No us perdeu l’oportunitat de veure tot el talent que emergeix al costat de casa vostra. Us agradarà!

I per acabar el mes, una proposta que de ben segur no us voldreu perdre. Un recital poètic i musical sobre l’obra de Manel Dueso, a càrrec de l’Àurea Márquez, la Mont Plans, en Miquel Malirach, en Francesc Orella i el propi Manel Dueso. Diguem-nos la poesia de tu a tu. Diumenge 29 a les 12h del migdia.

No us perdeu res i feu un cop d’ull a La Finestra de març. Descarrega-te-la i gaudeix de la lectura!