NOVA CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES DE CREACIÓ

Oberta fins el 31/10/23

NUEVA CONVOCATORIA DE RESIDENCIAS DE CREACION

Abierta hasta el 31/10/23

Residències

La Casa del Teatre Nu és la seu de treball de la companyia Teatre Nu i també un espai obert als artistes que vulguin trobar un lloc on desenvolupar la seva creació. Des de 2015, La Casa acull diferents projectes creatius, un extens programa de formació de públics, programacions culturals i residències de creadors.

L’any 2021, La Casa fa créixer el projecte de residència incorporant més espais de creació i tres apartaments on poder allotjar artistes de totes les disciplines. Els artistes residents tenen a la seva disposició diversos espais i serveis que presentem a continuació:

  • LA CASA · Espai cultural i de creació artística amb un acollidor teatre equipat tècnicament, un taller i sales d’assaig i reunió.
  • APARTAMENTS · Allotjaments privats amb espais compartits de convivència, trobada i assaig.
  • SERVEIS · Assessorament de producció, direcció i dramatúrgia, reportatges fotogràfics, creació de vídeos i suport en comunicació.
  • ACTIVITATS · Organització activitats; tallers, exposicions, xerrades, mostres i pre-estrenes de espectacles.
Residència
Residència

Apartaments

Els allotjaments de la Residència són a 150 metres de La Casa, en un edifici que consta de tres apartaments independents, espais de trobada i d’assaig, terrassa comunitària i magatzem. Especialment indicats per a companyies d’arts escèniques, però oberts a qualsevol disciplina artística.

El primer pis pot allotjar fins a 3 persones, i els altres dos pisos permeten fins a 5 hostes cadascun. Cada pis es pot tancar amb clau per a una major intimitat, i tots disposen de lavabo, terrat exterior, cuina, habitacions i menjador propi. L’edifici compta amb espais compartits de trobada i assaig, sales de creació i el teatre de La Casa. També hi ha un terrat a dalt de tot per poder compartir estones agradables i disteses amb altres residents.

A més dels terrats i la terrassa, la Residència està situada al centre del poble, propera a places, carrers i comerços. Per la zona posterior es gaudeix plenament de la natura, amb unes fantàstiques vistes a camps i muntanyes, i s’accedeix a un parc municipal amb zona verda i un entramat de camins i corriols que t’endinsen a la natura del territori.

Per a més informació descarrega’t el nostre dossier

Consulta la fitxa tècnica del teatre i els espais d’assaig

Si vols sol·licitar més informació: Escriu-nos