Vincles amb el territori

tous

La nostra és una companyia que es mou pel territori. Des de sempre hem volgut que els nostres espectacles no naixessin i morissin en un sol teatre, sinó que allarguessin la seva exhibició en el temps i en l’espai. Aquesta ha estat des de sempre la nostra principal vinculació amb el nostre entorn: creure que el teatre ha d’arribar arreu.

Els darrers anys, a més, hem refermat la nostra aposta per la cultura del nostre territori, obrint i desenvolupant el projecte de La Casa del Teatre Nu, un espai que ens permet establir vincles amb les persones i entitats del nostre entorn. La Casa, a més, acull propostes i rep escoles de tot el país, fent que els vincles s’entrellacin i arribin lluny.

A part de les activitats de La Casa, el Teatre Nu dirigeix el Festival de Llegendes de Catalunya, que cada primer cap de setmana de juliol converteix Sant Martí de Tous en la capital de les històries de tradició oral dels Països Catalans. Aquesta és una proposta que es compromet fermament amb la creació, la programació, la reflexió, la comunitat i el territori. Podeu visitar el seu web fent clic aquí.