Mrs. Brownie

“She’s a woman, She’s a Hero, She’s the One!”

Edat Joves i adults
Adults

Mrs. Brownie és un espectacle musical, un homenatge a la música negra americana, que compta amb la veu i la interpretació de l’actriu i cantant Laura Guiteras, i amb l’humor i el virtuosisme del pianista i actor Abel Boquera. Una proposta plena d’humor, tendresa i diversió que ha voltat moltíssim i que fa gaudir a joves i adults amb l’entusiasme i la música d’una diva del funk, el soul, el blues, el jazz… i la xocolata.

Sinopsi: Mrs. Brownie ens presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entrenyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant.
A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat Mrs. Brownie mira amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona.

Idea original: Laura Guiteras
Direcció i dramatúrgia: Víctor Borràs
Actriu i cantant: Laura Guiteras
Actor i pianista: Abel Boquera
Titelles: Martí Doy
Música original: Laura Guiteras i Abel Boquera
Il·luminació: Paula Crespo
Producció: Maria Hervàs
Ajudant de producció: Montse Valentí
Comunicació: Gerard Palomas

Espectacle disponible en català, castellà i anglès. L’espectacle conté cançons en anglès.

Video

Galeria

Descarrega't el dossier de l’espectacle