Llach poeta

“Cançons que són poemes? Poemes que són cançons? …tant se val, és així com ens agrada.”

Espectacles a La Casa

Les lletres de les cançons de Lluís Llach són poemes per sí soles. De la mà de l’actor Joan Berlanga, podrem gaudir de les històries que ens volen contar i les viurem des d’una perspectiva diferent. La música, a càrrec d’Albert Flores, ens ajudarà a recordar la cançó i donarà més emotivitat i força al text.

Les peces aconsegueixen transmetre la tendresa dels sentiments, el dolor per la pèrdua, l’alegria per la vida, l’amor universal, la crítica cap a la injustícia, la ironia d’un país que se sap petit…tot això amb notes que surten amb força d’un piano tocat amb delicadesa, amb espectaculars impromptus que enamoren fins a l’últim alè i una veu profunda, plena de matisos i sàvia que commou i emociona.

Joan Berlanga, paraula
Albert Flores, piano
Lluís Llach, textos i música

 

Dissabte, 14 de desembre a les 20h
Entrada: 12€

Reserves a:
teatrenu@teatrenu.com
677519625

Què se'n diu

“Amb la veu tan radiofònica i expressiva de Joan Berlanga i la música al piano d’Albert Flores, ens retrobem amb Llach, igual que ho va fer Ulises pel camí d’Ítaca, quan en un sopar li van cantar belles cançons de la seva pàtria i va enyorar intensament casa seva. Sisplau, que torni a cantar, i si no pot ser, que amb espectacles íntims i nobles com aquest el puguem enyorar  una mica menys.”
Núvol, el digital de Cultura. Montse Barderi

 

“Oblideu per un moment els vostres coneixements previs. Us trobareu amb una presentació impecable. Han aconseguit l’equilibri entre la nostàlgia, el compromís polític i social i la bellesa d’un versos amb uns continguts eterns alguns, i d’altres, desgraciadament massa vigents.”
Roser Garcia Guasch, Teatres Barcelona

Video

Galeria