La lleugeresa i altres cançons

“I també va dir: hauries de cantar més.”

Adults

Es pot fer un espectacle a partir de l’obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? L’obra de Lipovetsky és plena d’exemples, d’anàlisi de situacions que han esdevingut paradigmàtiques de la nostra existència i que de ben segur es poden traduir en situacions, paraules i actes que siguin teatrals. Per fer-ho comptem amb el talent de l’Ivan Benet, que fa un pas més enllà en la seva carrera afrontant la direcció d’un projecte, i l’Aida Oset, actriu i cantant que aportarà la seva personalitat i el seu talent per crear un espectacle a mig camí entre el monòleg i el musical.

Sinopsi: Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mirarà al mirall i no es reconeixerà. Reconstruirà els fets en forma de monòleg interior. A través de les cançons alleugerirà la seva condició d’animal hipermodern. Un thriller musical. Què va passar el dia D a l’hora H?

Autors: Ivan Benet i Víctor Borràs
Direcció: Ivan Benet
Intèrpret: Aida Oset
Música original: Aida Oset
Espai escènic: Clàudia Vilà
Il·luminació: Ganecha Gil Gràcia
Vestuari: Maria Armengol
So: Guillem Llotje
Ajudant de direcció: Víctor Borràs
Producció: Teatre Nu
Producció executiva: Maria Hervàs
Ajudant de producció: Mireia Arenós
Administració: Montse Valentí
Comunicació i premsa: Bàrbara Balcells i Marta Nin Loscos
Fotografia: Carla Oset
Teaser: Anna Oset

Agraïments: Mireia Aixalà,  Cristina Genebat, Julio Manrique, Francesc Mas, Anna Oset, Montse Pelfort, Sergi Pompermayer, Xavi Ricart, Cia del Príncep Totilau i Família Tresserra i Pi.

 

Espectacle en català. Inclou cançons en anglès.

Video

Galeria

Descarrega't el dossier de l’espectacle