La lleugeresa i altres cançons

“I també va dir: hauries de cantar més.”

Joves i Adults

Es pot fer un espectacle a partir de l’obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? L’obra de Lipovetsky és plena d’exemples, d’anàlisi de situacions que han esdevingut paradigmàtiques de la nostra existència i que de ben segur es poden traduir en situacions, paraules i actes que siguin teatrals. Per fer-ho comptem amb el talent de l’Ivan Benet, que fa un pas més enllà en la seva carrera afrontant la direcció d’un projecte, i l’Aida Oset, actriu i cantant que aportarà la seva personalitat i el seu talent per crear un espectacle a mig camí entre el monòleg, el musical i el cabaret.

Sinopsi: Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mira al mirall i no es reconeix. A poc a poc, descobrirem que per la seva vida – com per la nostra- floten constantment la idea de lleugeresa, l’alliberament de lligams, la provisionalitat, el núvol, la virtualitat… Els errors i decisions del passat es converteixen en pesantor rigorosa que només la música calmarà. Què va passar el dia D a l’hora H?

Text: Ivan Benet i Victor Borràs
Direcció: Ivan Benet
Intèrpret: Aida Oset
Música original: Aida Oset
Escenografia: Clàudia Vilà
Disseny de llums: Ganecha Gil Gracia
Vestuari: Maria Armengol
Disseny de so: Guillem Llotje
Músics de “Don’t ask me why”: Pablo Yupton, Roger Giménez, Pablo Campos
Ajudant de direcció: Víctor Borràs
Producció executiva: Maria Hervàs 
Producció: La Casa del Teatre Nu
Comunicació: Gerard Palomas
Fotografia: Carla Oset

Agraïments: Mireia Aixalà,  Cristina Genebat, Julio Manrique, Francesc Mas, Anna Oset, Montse Pelfort, Sergi Pompermayer, Xavi Ricart, Cia del Príncep Totilau i Família Tresserra i Pi.

 

Video

Galeria

Descarrega't el dossier de l’espectacle