teatrenu   teatrenu.com

castellano

teatrenu
 
IniciEspectaclesAgendaClasses de teatrecontacte
actualitat
Equip
Trajectoria
 

Actualitat

Març 2014

Hem estrenat "Torna Robin Hood"

L’any 2014, Torna Robin Hood. O això és el que esperen els dos personatges protagonistes de la darrera obra que hem estrenat. Un espectacle que vol aprofundir en la figura dels herois, en la necessitat que en tenim i en l’esperança que representen.

Robin Hood és la figura per excel·lència de l’heroi romàntic. Un heroi que busca equilibrar la balança de les injustícies, una ombra que fuig i que s’amaga per tal de no ser vist però que té com a principal objectiu tornar als pobres allò que els rics han pres.

La història del nostre projecte comença amb l’esperança que un heroi com aquest representa per a dos personatges conscients de la depressió permanent en la qual vivim. Ells, romàntics i il·lusos, creuen que només un heroi com ell pot instruir-nos i ajudar-nos a sortir del pou. Per això decideixen portar-lo físicament al teatre, perquè, davant de tothom ens expliqui què hem de fer.

Els fets, però, no surten com els personatges voldrien i en Robin, poc abans de sortir a escena, és segrestat. Això farà que els nostres dos personatges iniciïn un viatge a la recerca de l’heroi perdut, un recorregut que els convertirà, sense ells saber-ho, en autèntics herois, en la seva pròpia i única esperança.

Aquí podeu veure alguns links que parlen de l'espectacle

 

Setembre 2013

No ens quedarem a casa

 Arrenquem una nova temporada. Arrenquem amb la il·lusió de seguir treballant en allò que ens agrada i amb l’ànim i l’optimisme necessaris per creure que aquesta tampoc no serà la darrera. Els discursos apocalíptics han esdevingut ja tan quotidians que no ens espanten i confiem en saber fer-hi front amb l’única arma que tenim: la creativitat.

 Som molts els que estimem el teatre. Sigui des de la professió, des de les aules, des de la platea o des d’un despatx el teatre forma part de la vida de molta gent i de ben segur continuarà sent així si tots plegats hi creiem i, junts, ens enfrontem al pessimisme.

 La gent del teatre sempre hem treballat amb dificultats i som conscients que, quan no ha estat així, vivíem en una bombolla. És per això que no ens resignarem a quedar-nos a casa. A la sala d’assaig, al pati de butaques, a la cabina, a la classe, a l’escenari continuarem fent la nostra feina i, segurament, gràcies al treball i a la col·laboració de tots els que estimem aquest art, ens en sortirem.

 Com a mínim, aquesta temporada.

teatre nu

 

 

Teatre Nu . (0034) 938050863 . (0034) 677519625 . 08712 Sant Martí de Tous (Barcelona) . teatrenu@teatrenu.com

inaem icec institut ramon llull ttp