Torna Robin Hood

L’any 2014, Torna Robin Hood. O això és el que esperen els dos personatges protagonistes de la nostra obra. Un espectacle que vol aprofundir en la figura dels herois, en la necessitat que en tenim i en l’esperança que representen.

Robin Hood és la figura per excel·lència de l’heroi romàntic. Un heroi que busca equilibrar la balança de les injustícies, una ombra que fuig i que s’amaga per tal de no ser vist però que té com a principal objectiu tornar als pobres allò que els rics han pres.

La nostra història comença amb l’esperança que un heroi com aquest representa per a dos personatges conscients de la depressió permanent en la qual vivim. Ells, romàntics i il·lusos, creuen que només un heroi com ell pot instruir-nos i ajudar-nos a sortir del pou. Per això decideixen portar-lo físicament al teatre, perquè, davant de tothom ens expliqui què hem de fer.

Els fets, però, no surten com els personatges voldrien i en Robin, poc abans de sortir a escena, és segrestat. Això farà que els nostres dos personatges iniciïn un viatge a la recerca de l’heroi perdut, un recorregut que els convertirà, sense ells saber-ho, en autèntics herois, en la seva pròpia i única esperança.

Sinopsi

Dos personatges esperen l’arribada d’en Robin Hood, el gran heroi, protagonista de tantes i tantes gestes, que ens explicarà com ens ho hem de fer per tirar endavant, per superar les adversitats i per desfer-nos del desànim i del pessimisme que des de fa temps ens aclapara. La seva arribada, però, es veurà amenaçada, i els dos personatges que no havien de fer res més que presentar-lo, es veuran immersos en una aventura de conseqüències imprevisibles

Equip artístic

Actors
Francesc Mas i Maria Hervàs

Direcció i dramatúrgia
Víctor Borràs

Escenografia i titelles
Teresa Riba i Raül Martínez (FERROLUAR)

Música
Oriol Canals i Dani Ferrer

Dossier de l'espectacle

Torna Robin Hood

Dossier pedagògic

Torna Robin Hood

Vídeo
Próximos Eventos
 1. Mrs. Brownie

  juny 25
 2. Mrs. Brownie

  juny 26
 3. La Lluna d’en Joan

  juliol 5
 4. De un Quijote

  juliol 11
 5. Mrs. Brownie

  juliol 11 @ 17:00 - juliol 30 @ 23:00
Raspall de Pere CaldersLa lluna de Joan titelles