KÀTIA

“Kàtia” és una obra que ens parla de la necessitat de tornar als nostres orígens, de fer-nos preguntes i mirar de respondre-les.

A “Kàtia”, una nena que va ser adoptada vol viatjar a Rússia, el país on va néixer, per mirar de trobar una fotografia que no té, un retrat dels seus primers dies de vida, de quan encara era un nadó

Acompanyada per la seva mare, la nena farà un viatge ple de dubtes, de pors, de incerteses, de descobertes. Un viatge que ens situarà permanentment entre la metàfora i la realitat.

“Kàtia” ens fa viatjar” al procés de descoberta d’un món, a la troballa del desconegut, a l’angoixa de no saber, als dubtes de voler o no. “Kàtia” planteja sobretot interrogants i posa sobre l’escenari temes que són molt presents entre els infants d’avui.

Els nens i nenes que van arribar al nostre país després d’una adopció internacional omplen de preguntes les seves famílies. Són aquestes preguntes i totes les possibles respostes el motor de “Kàtia”. Un projecte que neix de la vivència personal de la Montse Pelfort, actriu de la companyia, i de la Maria Berenguer, que han confiat en nosaltres el seu primer projecte de creació després d’acabar els seus estudis a l’institut del Teatre.

“Kàtia” ens fa créixer, no només perquè ens ofereix la possibilitat d’explicar una bonica història, sinó perquè ens permet treballar amb joves talents que aporten el seu treball i noves idees.

SINOPSI

La Kàtia fa la maleta i emprèn un viatge, l’aventura de la seva vida que viurà acompanyada de la seva mare. Trobarà el que busca?

‘Kàtia’ és un espectacle visual, amb titelles i objectes, que ens parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original: Ka Teatre

Direcció i dramatúrgia: Víctor Borràs

Repartiment: Montse Pelfort i Maria Berenguer

Música: Montse Pelfort i Lluís Cartes

Vestuari: Nídia Tusal

Producció: Maria Hervàs i Gerard Palomas

DOSSIER ESPECTACLE
VÍDEO
Related Projects