• Víctor Borràs
   Víctor BorràsActor, dramaturg i cap de trons.

   El Víctor va estudiar i treballar d’actor, ara dirigeix els espectacles, escriu i ens desendreça els calaixos amb els seus papers. Com que sempre té gana, ha aconseguit arribar a ser un autèntic mestre en menjar-se l’olla.

  • Maria Hervàs
    Maria HervàsActriu, productora i cap de pardals.

    La Maria és actriu i productora. Ha aconseguit conciliar dues feines que sovint s’han titllat d’incompatibles. Una autèntica diva a l’oficina i una executiva precisa i implacable a l’escenari.

   • Francesc Mas
     Francesc Mas Actor i delegat de la classe

     Nen prodigi del cinema català, des de ben jove va quedar hipnotitzat per les males arts del Teatre Nu. En la darrera dècada ha passat de deixeble fidel a mestre venerat.

    • Montse Pelfort
      Montse PelfortActriu del baby boom

      La Montse som nosaltres fa gairebé vint anys, un mirall per recordar que això que fem no és res sense entusiasme i amor a la feina. A vegades li fem una mica de tiets, però és que ho podríem ser. I a ella li agrada.

     • Gerard Palomas
       Gerard PalomasProducció i vídeos de primera.

       Al Gerard el recordem fent l’Ubú Rei quan era un marrec. Era un nen amb presència i decisió. I no l’ha perduda. Ara, és un home educat ,elegant i polifacètic. Una sort que sigui un dels nostres.

      • Paula Crespo
        Paula CrespoTècnica i contacte directe amb la Moreneta

        La Paula sap fer de tot. Des de que es va incorporar com a tècnica oficial mirem de posar-li paranys per trobar-li defectes, però encara no. És una escaladora que cus i sap fer memòries mentre grava els so d’un rierol. Tota una garantia.

       • Joan Pena
         Joan PenaTitellaire i escenògraf de "Maure el Dinosaure"
        • Oriol Canals
          Oriol CanalsMúsic oficial de la companyia

          L’Oriol és el nostre amic. Una estranya lesió el va fer abandonar una prometedora carrera com a futbolista i dedicar a la música tot el seu talent. Ara aporta la seva melodia a les nostres idees. Ell dóna harmonia al caos.

         • Quartet Indiano + David Murgadas
           Quartet Indiano + David MurgadasMúsics de l'espectacle D'un Quixot
          • Raül Martínez
            Raül MartínezArtista amic de la companyia

            Al Raül el vam conèixer quan era un manyà que feia escultures per saciar un instint artístic que li bullia per tot arreu. Ara és un artista de l’alçada d’un campanar, però si li pregunteu de què treballa, ell encara respondrà: de manyà. No es pot ser més bon tio.

           • Teresa Riba
             Teresa RibaEscultora de capçalera i escenògrafa

             Ens agrada treballar amb la gent que admirem, per això un dia vam voler conèixer la Teresa. Després d’haver col·laborat en tres espectacles tenim clara una cosa: encara l’admirem més.

            • Laura Guiteras
              Laura GuiterasActriu i cantant a Mrs. Brownie

              La Laura és la darrera artista que hem conegut. Un dia ens va explicar el seu projecte i no vam poder fer res més que acompanyar-la. Amb ella te n’adones que la generositat és segurament la millor virtut d’un gran artista.

             • Abel Boquera
               Abel BoqueraMúsic i actor a Mrs. Brownie

               L’Abel és músic però puja a l’escenari com si ho hagués fet tota la vida, i no només per tocar camuflat rere les tecles. Si tens una idea, ell, amb el seu piano, te la transforma en ritme i música així, en un pim pam.

              • Montse Rodríguez
                Montse RodríguezActriu a Somnis d'Alícia

                Amb la Montse ens coneixem de fa tants anys que és com si haguéssim anat junts a l’escola. No n’hem parlat mai però segur que duia trenes. Treballar amb amics funciona. Sobretot si són tan bones persones i tenen tant talent com ella.

               • Cédric Chayrouse
                 Cédric ChayrouseActor a Chien Brosse (versió francesa de Raspall)

                 Que s’assembli a en Francesc no és res més que una simple casualitat. Demostra que és un gran actor a Chien Brosse. Amb el temps s’està convertint en un venerable conseller. Un pou de ciència.

                • Laura Calvet
                  Laura CalvetActriu a Chien Brosse (versió francesa de Raspall)

                  La Laura ens encomana l’amor per la feina d’actriu. Si us hi acosteu, redescobrireu la il·lusió de creure en cada projecte. Us serà difícil no deixar-vos arrossegar.

                 • Clara Galí
                   Clara GalíActriu a Somnis d'Alícia

                   La Clara és tan bona actriu que va entrar a la companyia per substituir el Francesc, que li treu dos pams i per descomptat no és una noia. Anar de gira amb ella no només és divertit, sinó també molt terapèutic.

                  • Carme Solé Vendrell
                    Carme Solé VendrellEscenògrafa de La Lluna d'en Joan i Raspall

                    La Carme és més que un referent. Des de petits ens ha emocionat amb la seva obra. Tenir la sort de treballar-hi dóna sentit a la nostra feina. Voldríem que el nostre teatre s’acostés a la seva sensibilitat.

                   • Martí Doy
                     Martí DoyTitellaire de Mrs. Brownie

                     El Martí és un gran titellaire: un gran constructor, un gran manipulador, un gran artista vaja. Com que és tan i tan bo la gent ho sap i tothom vol treballar amb ell.  Nosaltres també. Després de col·laborar plegats l’any 2005, al 2015 hi tornem.

                    • Dani Ferrer
                      Dani FerrerMúsic a Sopa de Pedres, Raspall i Torna Robin Hood

                      Des del seu petit estudi de Sant Andreu de Llavaneres el Dani grava, puleix i dóna forma a les melodies de l’Oriol. No para. I és que tothom vol treballar amb ell. Que encara trobi un forat per a nosaltres ens emociona.