• Víctor Borràs
   Víctor BorràsHemisferi esquerre

   El Víctor va estudiar i treballar d’actor, ara dirigeix els espectacles, escriu i fa de tècnic sempre que cal. Com que sempre té gana, ha aconseguit arribar a ser un autèntic mestre en menjar-se l’olla.

  • Maria Hervàs
    Maria HervàsHemisferi dret

    La Maria és actriu i productora. Ha aconseguit conciliar dues feines que sovint s’han titllat d’incompatibles. Una autèntica diva a l’oficina i una executiva precisa i implacable a l’escenari.

   • Francesc Mas
     Francesc MasActor i el que faci falta

     Nen prodigi del cinema català, des de ben jove va quedar hipnotitzat per les males arts del Teatre Nu. En la darrera dècada ha passat de deixeble fidel a mestre venerat.

    • Montse Pelfort
      Montse PelfortActriu

      La Montse som nosaltres fa gairebé vint anys, un mirall per recordar que això que fem no és res sense entusiasme i amor a la feina. Tenim molta sort de que hagi volgut formar part del nostre equip. A vegades li fem una mica de tiets, però és que ho podríem ser. I a ella li agrada.

     • Gerard Palomas
       Gerard PalomasProducció, ventes i bon rotllo

       Al Gerard el recordem fent l’Ubú Rei quan era un marrec, al Teatre de l’Aurora. Era un nen amb presència i decisió. I no l’ha perduda. Ara, a més a més, és un home educat i elegant que continua estimant el teatre i que fa una gran feina en el sempre exigent món de la producció executiva. Una sort que sigui un dels nostres.

      • Oriol Canals
        Oriol CanalsMúsic oficial de la companyia

        L’Oriol és el nostre amic. Una estranya lesió el va fer abandonar una prometedora carrera com a futbolista i dedicar a la música tot el seu talent. Ara aporta la seva melodia a les nostres idees. Ell dóna harmonia al caos.

       • Joan Pena
         Joan PenaTitellaire i escenògraf de "Maure el Dinosaure"
        • Raül Martínez
          Raül MartínezArtista amic de la companyia

          Al Raül el vam conèixer quan era un manyà que feia escultures per saciar un instint artístic que li bullia per tot arreu. Ara és un artista de l’alçada d’un campanar, però si li pregunteu de què treballa, ell encara respondrà: de manyà. No es pot ser més bon tio.

         • Quartet Indiano + David Murgadas
           Quartet Indiano + David MurgadasMúsics de l'espectacle D'un Quixot
          • Teresa Riba
            Teresa RibaEscultora de capçalera i escenògrafa

            Ens agrada treballar amb la gent que admirem, per això un dia vam voler conèixer la Teresa. Després d’haver col·laborat en tres espectacles tenim clara una cosa: encara l’admirem més.

           • Laura Guiteras
             Laura GuiterasActriu i cantant a Mrs. Brownie

             La Laura és la darrera artista que hem conegut. Un dia ens va explicar el seu projecte i no vam poder fer res més que acompanyar-la. Amb ella te n’adones que la generositat és segurament la millor virtut d’un gran artista.

            • Abel Boquera
              Abel BoqueraMúsic i actor a Mrs. Brownie

              L’Abel és músic però puja a l’escenari com si ho hagués fet tota la vida, i no només per tocar camuflat rere les tecles. Si tens una idea, ell, amb el seu piano, te la transforma en ritme i música així, en un pim pam.

             • Montse Rodríguez
               Montse RodríguezActriu a Somnis d'Alícia

               Amb la Montse ens coneixem de fa tants anys que és com si haguéssim anat junts a l’escola. No n’hem parlat mai però segur que duia trenes. Treballar amb amics funciona. Sobretot si són tan bones persones i tenen tant talent com ella.

              • Cédric Chayrouse
                Cédric ChayrouseActor a Chien Brosse (versió francesa de Raspall)

                Que s’assembli a en Francesc no és res més que una simple casualitat. Demostra que és un gran actor a Chien Brosse. Amb el temps s’està convertint en un venerable conseller. Un pou de ciència.

               • Laura Calvet
                 Laura CalvetActriu a Chien Brosse (versió francesa de Raspall)

                 La Laura ens encomana l’amor per la feina d’actriu. Si us hi acosteu, redescobrireu la il·lusió de creure en cada projecte. Us serà difícil no deixar-vos arrossegar.

                • Clara Galí
                  Clara GalíActriu a Somnis d'Alícia

                  La Clara és tan bona actriu que va entrar a la companyia per substituir el Francesc, que li treu dos pams i per descomptat no és una noia. Anar de gira amb ella no només és divertit, sinó també molt terapèutic.

                 • Carme Solé Vendrell
                   Carme Solé VendrellEscenògrafa de La Lluna d'en Joan i Raspall

                   La Carme és més que un referent. Des de petits ens ha emocionat amb la seva obra. Tenir la sort de treballar-hi dóna sentit a la nostra feina. Voldríem que el nostre teatre s’acostés a la seva sensibilitat.

                  • Martí Doy
                    Martí DoyTitellaire de Mrs. Brownie

                    El Martí és un gran titellaire: un gran constructor, un gran manipulador, un gran artista vaja. Com que és tan i tan bo la gent ho sap i tothom vol treballar amb ell.  Nosaltres també. Després de col·laborar plegats l’any 2005, al 2015 hi tornem.

                   • Dani Ferrer
                     Dani FerrerMúsic a Sopa de Pedres, Raspall i Torna Robin Hood

                     Des del seu petit estudi de Sant Andreu de Llavaneres el Dani grava, puleix i dóna forma a les melodies de l’Oriol. No para. I és que tothom vol treballar amb ell. Que encara trobi un forat per a nosaltres ens emociona.