L’EQUIP

 • Víctor Borràs
   Víctor BorràsHemisferi esquerre

   El Víctor va estudiar i treballar d’actor, ara dirigeix els espectacles, escriu i fa de tècnic sempre que cal. Com que sempre té gana, ha aconseguit arribar a ser un autèntic mestre en menjar-se l’olla.

  • Maria Hervàs
    Maria HervàsHemisferi dret

    La Maria és actriu i productora. Ha aconseguit conciliar dues feines que sovint s’han titllat d’incompatibles. Una autèntica diva a l’oficina i una executiva precisa i implacable a l’escenari.

   • Francesc Mas
     Francesc MasActor i el que faci falta

     Nen prodigi del cinema català, des de ben jove va quedar hipnotitzat per les males arts del Teatre Nu. En la darrera dècada ha passat de deixeble fidel a mestre venerat.

    • Gerard Palomas
      Gerard PalomasProducció, ventes i bon rotllo
     • Joan Pena
       Joan PenaTitellaire i escenògraf de "Maure el Dinosaure"
      • Oriol Canals
        Oriol CanalsMúsic oficial de la companyia

        L’Oriol és el nostre amic. Una estranya lesió el va fer abandonar una prometedora carrera com a futbolista i dedicar a la música tot el seu talent. Ara aporta la seva melodia a les nostres idees. Ell dóna harmonia al caos.

       • Quartet Indiano + David Murgadas
         Quartet Indiano + David MurgadasMúsics de l'espectacle D'un Quixot
        • Raül Martínez
          Raül MartínezArtista amic de la companyia

          Al Raül el vam conèixer quan era un manyà que feia escultures per saciar un instint artístic que li bullia per tot arreu. Ara és un artista de l’alçada d’un campanar, però si li pregunteu de què treballa, ell encara respondrà: de manyà. No es pot ser més bon tio.

         • Teresa Riba
           Teresa RibaEscultora de capçalera i escenògrafa

           Ens agrada treballar amb la gent que admirem, per això un dia vam voler conèixer la Teresa. Després d’haver col·laborat en tres espectacles tenim clara una cosa: encara l’admirem més.

          • Laura Guiteras
            Laura GuiterasActriu i cantant a Mrs. Brownie

            La Laura és la darrera artista que hem conegut. Un dia ens va explicar el seu projecte i no vam poder fer res més que acompanyar-la. Amb ella te n’adones que la generositat és segurament la millor virtut d’un gran artista.

           • Abel Boquera
             Abel BoqueraMúsic i actor a Mrs. Brownie

             L’Abel és músic però puja a l’escenari com si ho hagués fet tota la vida, i no només per tocar camuflat rere les tecles. Si tens una idea, ell, amb el seu piano, te la transforma en ritme i música així, en un pim pam.

            • Montse Rodríguez
              Montse RodríguezActriu a Somnis d'Alícia

              Amb la Montse ens coneixem de fa tants anys que és com si haguéssim anat junts a l’escola. No n’hem parlat mai però segur que duia trenes. Treballar amb amics funciona. Sobretot si són tan bones persones i tenen tant talent com ella.

             • Cédric Chayrouse
               Cédric ChayrouseActor a Chien Brosse (versió francesa de Raspall)

               Que s’assembli a en Francesc no és res més que una simple casualitat. Demostra que és un gran actor a Chien Brosse. Amb el temps s’està convertint en un venerable conseller. Un pou de ciència.

              • Laura Calvet
                Laura CalvetActriu a Chien Brosse (versió francesa de Raspall)

                La Laura ens encomana l’amor per la feina d’actriu. Si us hi acosteu, redescobrireu la il·lusió de creure en cada projecte. Us serà difícil no deixar-vos arrossegar.

               • Clara Galí
                 Clara GalíActriu a Somnis d'Alícia

                 La Clara és tan bona actriu que va entrar a la companyia per substituir el Francesc, que li treu dos pams i per descomptat no és una noia. Anar de gira amb ella no només és divertit, sinó també molt terapèutic.

                • Carme Solé Vendrell
                  Carme Solé VendrellEscenògrafa de La Lluna d'en Joan i Raspall

                  La Carme és més que un referent. Des de petits ens ha emocionat amb la seva obra. Tenir la sort de treballar-hi dóna sentit a la nostra feina. Voldríem que el nostre teatre s’acostés a la seva sensibilitat.

                 • Martí Doy
                   Martí DoyTitellaire de Mrs. Brownie

                   El Martí és un gran titellaire: un gran constructor, un gran manipulador, un gran artista vaja. Com que és tan i tan bo la gent ho sap i tothom vol treballar amb ell.  Nosaltres també. Després de col·laborar plegats l’any 2005, al 2015 hi tornem.

                  • Dani Ferrer
                    Dani FerrerMúsic a Sopa de Pedres, Raspall i Torna Robin Hood

                    Des del seu petit estudi de Sant Andreu de Llavaneres el Dani grava, puleix i dóna forma a les melodies de l’Oriol. No para. I és que tothom vol treballar amb ell. Que encara trobi un forat per a nosaltres ens emociona.